Oyun

World of Warcraft’ta Eski Zindanlara Dönme Zamanı

17.04.2015

World Of Warcraft'ı eskiden beri oynayanlara müjde! Blizzard, oyundaki yeni zindan mekanikleri ve tasarımları gayet güzel olsa da "Aah, nerede o eski zindanlar" diyen oyuncuları gördü ve oyuna gayet güzel bir özellik getiriyor.

Oyunun 6.2 sürümü ile "Timewalking" isimli bir özellik geliyor. Bu özellik sayesinde, rastgele olarak eski zindanlardan birine girmek için sıraya girebileceksiniz. Üzerinizdeki eşyalar, girdiğiniz zindana göre ayarlanacak ve o seviyeye uygun hale gelecek ama düşecek olan eşyalar, mevcut seviyenize uygun olacak. Zorluk derecesi olarak Heroic zindanlardaki gibi bir zorluk olacak.

Blizzard, Timewalking için, öncelikle PTR'de (Public Test Realm), Arcatraz, Black Morass, Mana-Tombs, Shattered Halls, Slave Pens, Ahn’kahet: The Old Kingdom, Gundrak, Halls of Lightning, Nexus ve Utgarde Pinnacle zindanlarını deneyecek. Bu denemelere katılmak isterseniz PTR istemcisini indirmeniz gerekiyor.

Timewalking, Burning Crusade içeriği için 71 ve üzeri seviye karakterlere, Wrath of The Lich King içeriği için 81 ve üzeri karakterlere açık olacak ve zindanlar 3 gün süreli olarak (Cuma'dan Pazartesiye) belirli hafta sonu etkinliklerinde açılacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz