Oyun

Mortal Kombat X PC için 15 GB’lık Patch Geldi

18.04.2015

Hacı oyunu satın almış olanların genelinin bileceği üzere oyun feci sıkıntılı bir çıkış yaptı PC'de. Tamam tüm zamanların en iyi Mortal Kombat serisi çıkışını yaptı ama özellikle zırt pırt oyundan atması delirtti insanları (beni delirtti mesela sildim attım oyunu).

Bu sorunların başlıca nedeni; oyunun aslında 30 küsur GB'lık boyuta sahip olması ama ilk indirdiğin dosyaların 3 GB'lık yer kaplaması ve kalan kısmının DLC mantığında parça parça indirilmesi oldu. İşin en dandik yanı da oyunu Steam'de indiriyorsun ve yedeğini alıyorsun 30 küsur gigabyte, sonra başka bilgisayara restore ettiğin zaman 3 GB'ını restore ediyor! Oyunun klasörünü toptan kopyalasan bile her türlü 30 GB çekiyor arkadaş olmaz olsun böyle iş.

İşte bu sorunlarla dolu çıkışın ardından oyunun geliştiricisi NetherRealm Studios tarafından 15 GB'lık bir yama yayımlandı. Zaten yamanın boyutundan anlaşılıyor oyunun ne kadar sorunlu çıktığı.

Gelen güncelleme ile özellikle performans sorunlarını gidermeyi hedefleyen Mortal Kombat X, grafik performansını arttırmak için Shader optimizasyonuna ve aşırı sabit disk alanı kaplayan tekrar gösterimler ile ilgili bir problemin giderilmesi konularında geliştirmeler sunuyor artık.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz