Oyun

2K Games, XCOM 2’yi Duyurdu (video)

01.06.2015

Borderlands, Civilization ve 2K Sports tarafında NBA 2K serilerinden tanıdığımız 2K Games, Advent isimli bilim kurgu temalı yeni oyununu duyurmuştu ve şimdi, bu oyunun XCOM 2 olduğu ortaya çıktı.

Aslında birkaç gün önce 2K Games bazı görseller paylaşmış ve yeni bir oyunun yolda olduğunu belirtmişti. Bu görselleri gören çoğu insan, yeni oyunun XCOM serisinin devamı olacağını tahmin etmişti (XCOM reklamları vardı görsellerde).

Oyunun aşağıda linki yer alan web sitesine girince; Advent isimli bir firma yeni bir şehir kuruyor ve teknolojileri ile neler yapabileceklerini anlatıyor ama sitede biraz bekleyince hacklenmiş izlenimi veren, firmanın yalan söylediğini belirten yazılar çıkıyor.

http://www.adventfuture.org/

Kasım ayında PC'ye özel olarak çıkacağı açıklanan XCOM 2'nin yenilikleri, önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Şimdi elimizde olan bilgilere bakarsak; oyunda yeni sistemlerin, sınıf tiplerinin, yeni uzaylı türlerinin ve dahasının bulunacağı belirtiliyor. Ayrıca oyunda mod desteğinin yer alacağı ve haritaların da sürekli rastgele oluşturulacağı belirtildi.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz