İşletim Sistemi

Windows 10’un Lisans Fiyatları Belli Oldu!

02.06.2015

Arkadaş hani bu Windows 10, korsan kullananlara bile bedava olacaktı? Ben ilk sene baya ucuz olur da herkes geçer Windows 10'a diyordum ama durum hiç de öyle değilmiş!

Microsoft tarafından yapılan duyuruya göre; Windows 10 Home'un fiyatı 119 dolar olacak. Windows Home'dan Pro'ya yükseltmenin ücreti ise 99 dolar olacak. Windows 10 Pro'nun perakende fiyatıysa 199 dolar olacak.

Şu an için orjinal Windows 7 ve Windows 8 kullananlar için durum gayet güzel ama korsan kullananlar için değişen bir şey yok. Bilmeyenler için tekrarlayalım; orjinal Windows 7 ve 8 kullanıcıları, Windows 10'un ilk bir senesi boyunca Windows 10'a ücretsiz olarak geçebilecekler.

Abi en azından ilk 1 sene için 20 dolar falan yap herkes geçsin işte ya. Millete bedava geçiş hakkı veriyorsun sonuçta. Ben akıl sır erdiremiyorum arkadaş bu Microsoft'un işlerine.

Bu arada şu andaki Windows 7 ve Windows 8 kullanıcıları için bilgisayarlarında "Windows 10'a hazırlama" ikonu çıkmaya başladı toolbar'da sağ kısımda (saatin yanındaki ikonlar). Bu işlem Windows 10'a geçirmiyor sizi telaşlanmayın, yalnızca Windows 10 çıktığı zaman uyarmak için hazırlama niteliğinde. Bu tool yardımıyla sisteminizin Windows 10'a geçip geçemeyeceğini de test edebiliyorsunuz bu arada.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz