Oyun

League of Legends Arayüzünde Önemli Değişiklikler!

04.06.2015

Uzun zamandır League of Legends (LoL) forumlarında konuşulan arayüz güncellemesi, bugün geliyor. Türkiye League of Legends resmi sitesinden yapılan açıklamada,  04.06.2015 tarihinden itibaren (bugün oluyor) oyunda gerçekleşecek değişiklikler detaylandırıldı.

Oyunun arayüzünde şu önemli değişiklikler yapılacak:

Taktiksel kahraman ekranı

Eskiden sol tarafa dayalı olan kahraman ekranı, ortaya daha yuvarlak bir tasarımla geliyor. Bu sayede ekranda daha az yer kaplayan bir oyuncu panelimiz oluyor ve harita hakimiyeti artıyor. Bununla beraber dost kahramanlar da, ekranın sol tarafından alınarak sağda bulunan haritanın üstüne taşınıyor.

lol-arayuz-1

 

İstatistik ekranları

Oyuncuların tab tuşuna basarak görebildiği yaşam ve ölüm süreleri de haritanın üzerine geliyor. Bu sayede ölen düşmanlarınızın doğma sürelerini görmek için tab tuşuna basmadan harita üzerinden gözlemleyebiliyorsunuz. Bunun dışında, sağ üstte yer alan istatistik ekran da, mini harita çerçevesine gömülüyor ve bütün istatistikleri tek noktaya bakarak görebiliyorsunuz.

lol-arayuz-2

 

Skor panosu

Son olarak 2 takım oyuncularını yan yana görmeye alıştığımız skor panosu, artık düzenlenebiliyor. İstediğiniz kahramanları karşı karşıya getirmenize olanak sağlayan bu değişiklik, aynı koridorda çarpışan oyuncuları kıyaslamanız için daha rahat bir kullanım sunuyor. Bununla beraber artık eşyalar da fiyatlandırma sırasına göre görünüyor. Böylece pahalı eşyalar en başta görünüyor ve rakibinizin durumunu daha iyi anlayabiliyorsunuz.

lol-arayuz-3

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz