Oyun

Fallout 4 Oynanış Videoları ve Daha Neler Neler!

15.06.2015

Bethesta, E3 2015 bombasını patlattı ve Fallout 4 sunumunu yaptı!

Açıklamaya göre; Fallout 4'ün geliştirilme sürecine, Fallout 3'ten hemen sonra başlanmış. Bethesda, Fallout 4'te detayların çok önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

İlk videomuz karakter yaratma ile ilgili. Gayet detaylı bir şekilde hazırlanmış olan karakter yaratma ekranında karakterimizi oluştururken geçen diyaloglar çok tatlı olmuş.

İkinci videomuz oynanış videosu. Bu videoda, seride bir ilk olarak karakterimizin seslendirildiğini görüyoruz. Oyunda, erkek bebeğe sahip bir aileyi yönetiyoruz.

Duyuru videosunda oldukça yer verilen köpeğimize "dur", "şunu getir" ve "yürü" gibi emirler verebiliyoruz. Fallout serisinin vazgeçilmez savaş sistemi V.A.S.T.'ında bu kez tamamen oyunu durdurmadığını, oyunu yavaşlattığını görebiliyoruz.

Üçüncü videomuz ise Fallout 4 ile gelen yeni crafting (zanaat) ve building (inşa) sistemi ile ilgili. Bethesda, bu sefer işi abartmış ve baya geliştirmiş. Fallout 4'ün içinde Minecraft tarzı inşa etme sistemi, ayrıntılı bir crafting sistemi ve hatta tower defense tarzında bir sistem bulunuyor.

İnşa etme sisteminden başlayacak olursak oyunda gördüğümüz herhangi bir nesneyi farklı materyallere çevirebiliyor ve bu materyalleri kullanarak inşa işlemini gerçekleştirebiliyoruz. İnşa edebildiklerimizin arasında kendi kalacağımız yer, köpeğimizin barınağı ve bahçemiz gibi seçenekler mevcut.

İnşa etmiş olduğunuz evinizin içini istediğiniz gibi düzenleyebilmek mümkün. Bahçe tarafında bitkiler yetiştirebiliyor, su elde etmek için kaynaklar oluşturuyor ve kendimizi savunmak için düzenekler sağlayabiliyoruz.

Crafting kısmında ise yine herhangi bir oyunda görebileceğimiz en detaylı craft seçeneklerinden birisi Bethesda tarafından bizlere sunuluyor. Silahlar üzerinde 700'den fazla modifikasyon seçeneğinin bulunduğu yapımda bir silahı çok farklı çeşitli düzeneklerle kullanmak mümkün hale geliyor.

Bitmedi! Yeni model Pip-Boy’u takıp hemen kullanmaya başlıyoruz. Üstelik sıkılırsanız, Pip-Boy’da arcade oyun bile oynayabiliyorsunuz!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz