Oyun

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 – Oynanış Videosu

16.06.2015

Abi oyunu ne hale getirmişler böyle ya? Çıldırmış olmalılar :)

Daha önce Twitter'dan falan çeşitli ipuçları gelen Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 için oynanış videosu geldi hoşgeldi. Electronic Arts'ın (EA) E3 2015 sunumu sırasında izlediğimiz videoda, seride ilk defa bitkilerin saldırıya geçtiğini görüyoruz.

Yayınlanan uzun oynanış videosunda oyuna gelecek yeni karakterleri, silahları ve daha pek çok içeriği görebilirsiniz. Ek olarak bu yeni oyunda yapay zekaya karşı oynayabilme özelliği yer alacak ve Garden Warfare'daki tüm içeriklerinizi ikinci oyuna aktarabileceksiniz.

Yani oyun bence çok eğlenceli ve komik olmuş ama günümüzde AAA kalitesinde eğlence oyunu yapmak ne kadar doğru tartışılır. Plants vs Zombies serisinin mobil olarak bile oynanabilen basit oyunlar olması gerekir bence. Oyunu AAA kalitesine taşıdığınız zaman ortaya sorunlar çıkıyor. Öncelikle bu oyunu kaldıracak sistemlerin sayısını azaltıyorsunuz ve herkesin oynamasına bir engel çıkarıyorsunuz. Oyunun oynanış biçimi konsol oyunları gibi olduğu için belli bir oyuncu kitlesini daha kaybediyorsunuz ve son olarak bu oyunu rahatlıkla kaldıracak sisteme sahip oyuncular, Battlefield 4 falan oynuyor, bu tür oyunlara bakmıyor. Zaten EA yayını esnasında bu video gösterilmeye başladıktan bir süre sonra 600.000 olan izleyici sayısı 300.000'e düştü :)

Oyun, 2016'nın İlkbahar aylarında bekleniyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz