Oyun

Dota 2 Reborn için Beta Süreci Başladı! (video)

18.06.2015

Dota 2 oyununu abartılı derecede geliştiren, bir tek adına Dota 3 demediği kalan yeni versiyonu Dota 2 Reborn için beta süreci başladı.

Valve'ın, Dota 2 oyununu Source Engine 2 oyun motoruna geçirdiği Dota 2 Reborn için yayımlanan üçüncü tanıtım parçasıyla beraber, Dota 2 Reborn'u beta süreci başlamış oldu.

Dota 2 Reborn'un betasına bütün oyuncular katılabiliyor. Oyunun betasını indirebilmek için Dota 2'yi indirmiş olmanız gerekiyor. Daha sonra ise oyun içerisindeki Play bölümünden Dota 2 Reborn kısmına tıklayıp gerekli indirmeyi yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra, Steam'de oyunu açarken size Dota 2'yi mi yoksa Dota 2 Reborn'u mu oynamak istediğiniz sorulacak.

Dota 2 Reborn tanıtımlarının üçüncü bölümünde, Source Engine 2'nin oyuna kattığı teknik özellikler tanıtılıyor. Daha duyarlı etkileşim, daha gelişmiş oyun performansı, multithread özelliği, gelişmiş ses, fizik ve render desteği Source Engine 2'nin oyuna kazandırdıklarından bazıları. Ayrıca Source Engine 2 ile beraber Source Filmmaker da doğrudan Dota 2'yi desteklemeye başlıyor. Yani düşünün Ağ bağlantısındaki kaliteyi bile artıran bir sistemden bahsediyoruz.

Daha detaylı bilgi için: http://www.dota2.com/reborn/part3

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz