Çizgi Roman, Sinema

Yeni Spider-Man Belli Oldu!

24.06.2015

Uzun zaman süren arayış nihayet son buldu ve Marvel ile Sony anlaşarak yeni Spider-Man'i kimin oynayacağını belirledi.

Variety’nin haberine göre Asa Butterfield (Ender’s Game), Charlie Plummer (Boardwalk Empire) ve Matthew Lintz (Kill the Messenger) isimlerine göre ağır basan Tom Holland, yeni gelecek filmlerde Peter Parker / Spider-Man olarak karşımıza çıkacak.

Bundan önce Marvel’ın genç bir oyuncu ile çalışmak istediği defalarca kez dile getirilmişti. Peter Parker’ın liseli haline kolayca uyum sağlaması açısından şimdiye dek en genç Örümcek Adam’ı arayan firma, Broadway şovlarıyla adını duyuran Tom Holland ile resmi bir şekilde anlaşmaya vardı. Holland, 2012 yılında vizyona gören Kıyamet Günü (The Impossible) adındaki filmde kendini göstermiş olsa da Spider-Man hayranları için o kadar da popüler bir tercih değildi.

 

tom-holland

 

Yeni Spider-Man'in seyirciyle ilk olarak Captain America: Civil War ile buluşacağı tahmin ediliyor ama bu konuda kesin bir bilgi yok henüz. Garanti olan bir şey var ki; Jon Watts’ın yöneteceği bir solo filmde kendisini göreceğiz. Watts, daha önce Clown ve Cop Car adlı küçük, bağımsız filmlerin yönetmenliğini yapmış ve Sundance Film Festivali’nde yer almış bir isim. Spider-Man, 28 Temmuz 2017‘de seyirciyle buluşacak fakat Holland’ı kendi solo projesinden önce küçük rollerle diğer Marvel filmlerinde de göreceğiz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz