Oyun

The Crew’a Gelecek Yenilikler ve Fazlası…

30.06.2015

Ubisoft, online yarış oyunu The Crew için sağlam bir güncelleme yayımlayacak. Yarın yani 1 Temmuz'da yayımlanacak bu güncelleme; oyuna yeni bir araç ve yeni özellikler getirdiği gibi, oyundaki bazı küçük hataları da düzeltiyor.

Güncellemeyle birlikte oyunun Season Pass sahileri Mercedes-Benz 300 SLR'a ücretsiz olarak sahip olabilirler. Season Pass'e sahip olmayan oyuncular ise bu aracı bir hafta sonra parasıynan satın alabilecekler.

Güncelleme ile oyuna The Crown adında yeni bir PvP oyun modu geliyor. Bu modda oyuncular bir tacı olabildiğince uzun süre elinde tutmaya çalışacak ve bunu yaparken rakip araçların size çarpmasına engel olmanız gerecek.

Yine bu güncelleme ile beraber artık tüm oyuncular lobide yarışmak istedikleri PvP etkinliğini seçebilecek. Ek olarak yeni spoiler parçaları, faction görevleri, 11 yeni Assassin's Creed stickerı güncellemenin getirdiği yenilikler arasında yer alıyor.

Güncelleme haberinin yanında bir iyi haberimiz daha var. Artık PC oyuncuları, The Crew oyununu satın almadan, 2 saat boyunca deneyebilecekler. Uplay ve Steam platformlarından gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz deneme süresiyle oyunu beğenirseniz veya bilgisayarınız rahat oynatıyorsa alabileceksiniz. Üstelik oyunu satın alırsanız, bu 2 saatlik deneme süresi sonunda kaldığınız yerden devam edeceksiniz yani kaydettiğiniz ilerleme kaybolmayacak.

http://store.steampowered.com/app/241560/?l=turkish

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz