Mobil, Oyun

This War of Mine Mobil, Ön Siparişe Açıldı

07.07.2015

Kendisini PC (Windows ve Linux) ve Mac platformlarında kanıtladıktan sonra şimdi de mobil tarafına doğru yola çıkan This War of Mine, Android 4.0 ve üzeri tablet kullanıcıları için ön siparişe başladı.

11 Bit Studios tarafından geliştirilen oyun, savaş sonrasında sivil bir grup insanın hayatta kalma mücadelesine odaklanmış. Platform tarzındaki oyunda sağa veya sola ilerleyerek ilaç veya gıda arıyor, katil keskin nişancılardan kaçınmaya çalışıyorsunuz.

Oyun iOS ve Android için ay sonunda yayımlanacak.

Ön sipariş fiyatı 9.99 dolar olarak belirlenmiş durumda ve ücretin yüzde 15'lik kısmı savaş mağduru çocuklara yönelik War Child kuruluşuna bağışlanacak.

Oyun Adreno 320 ve sonrası, Tegra 3 ve sonrası ile PowerVR SGX 544 ve sonrası yonga taşıyan tabletler ile uyumlu. Yani LG G Pad 8.3 LTE, Sony Xperia Tablet Z, Google Nexus 7 (2013), Sony Xperia Z2 Tablet, Google Nexus 10 (2013), Samsung Galaxy Tab Pro 10.1, Google Nexus 7, Sony Xperia Tablet S, Nvidia Shield, Nvidia Shield Tablet, Google Nexus 9, Toshiba Excite Pro, Lenovo Yoga 10 şeklinde uzayan bir liste mevcut. Mali grafik birimi taşıyan tabletlerde sorun olabiliyor.

http://www.preorder.thiswarofmine.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz