Eskiler, Oyun

Gauntlet: Slayer Edition, PlayStation 4’e Geliyor! (video)

08.07.2015

1985 yapımı ünlü hack and slash oyunu Gauntlet, geçtiğimiz sene PC için güzelinden bir çıkış yapmıştı ve yapımcı ekip Arrowhead Game Studios, Gauntlet'i yeniden elden geçirerek PlayStation 4 platformuna çıkaracaklarını duyurdu.

Gauntlet: Slayer Edition ismiyle PS4'e gelecek olan oyun, bu sefer oyunculara daha geniş bir araç yelpazesi sunarak, oyundaki kahramanları ve kahramanların yeteneklerini daha derin bir şekilde ele alacak. Oyundaki ekipman seçimi çok önemli olacak ve ekipmanlar kadar karşımıza çıkacak canavarların çeşitliliği de artacak. Ayrıca oyunun görsellerinin de geliştirilmiş olacağı verilen bilgiler arasında.

İşin en güzel tarafı, bahsedilen tüm bu yenilikler, ücretsiz bir güncellemeyle birlikte Gauntlet'in PC sürümüne de gelecek.

Gauntlet: Slayer Edition, Ağustos'ta PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek ve 20 dolardan satışa çıkacak. Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız, Warrior sınıfı için Mordok's Screaming Hammer ve Reaper's Visage Helm eşyalarına sahip olabilirsiniz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz