Donanım, Mobil

Dünyanın En Küçük Bluetooth Kulaklığı Desteğinizi Bekliyor

09.07.2015

İyisinden kötüsüne her türlü projeyi görmeye alıştığımız Kickstarter'da destek bekleyen yeni projelerden biri dünyanın en küçük bluetooth kulaklığı olarak lanse edilen Dot oldu.

Desteğin sonlanmasına 28 gün kala, 30,000 dolar olan hedefi 205,000 dolar gibi yüksek bir seviyeye getiren Dot, iOS, Android ve Windows Phone cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir kablosuz kulaklık. 3.5 gramlık ağırlığı ile tarihin en taşınabilir cihazları arasına giren kulaklık, Bluetooth 4.0 teknolojisiyle aynı anda 8 farklı cihaza bağlanabiliyor ve boyutlarına rağmen 80 saat bekleme, 6 saat müzik dinleme ve 9 saat telefon görüşmesi yapılmasına imkan tanıyor.

dot

Şarj özellikli (30 dakikada tam dolum) taşıma kılıfı ile beraber gelen Dot, gövdesinde yer alan iki adet mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabiliyor ve böylece oldukça yüksek ses kalitesine ulaşabiliyor. Alüminyum alaşım gövdesi suya karşı dayanıklı olduğu için kablo karmaşasından uzak bir egzersiz süreci veren Dot, üzerinde yer alan kontrol butonuyla da çağrı cevaplama ya da sesli asistan iletişimi noktasında etkili bir deneyim vaat ediyor.

https://www.kickstarter.com/projects/sospeciallabs/dot-worlds-smallest-bluetooth-headset

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz