Oyun

Street Fighter V Çıkış Detayları ve Fight Money

19.07.2015

Ooo bebeğim Capcom'un da gözünü para hırsı bürümüş anlaşılan :)

EVO 2015 etkinliğinde oyunun yapımcısı Yoshinori Ono tarafından, Street Fighter V hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

Street Fighter V çıkışını yaptığında, oyunda toplam 16 karakter bulunacak ve bu 16 karakterden 4'ü Street Fighter evrenine yeni gelmiş karakterler olacak. İlerleyen zamanlarda da daha fazla karakter Street Fighter V'e eklenmeye devam edecek. Yeni gelecek olan bu karakterleri gerçek parayla satın alabileceğiniz gibi oyunda kazandığınız paralarla da (Fight Money) satın alabileceksiniz.

Oyundaki Fight Money adı verilen para birimleri sadece oyunu oynayarak elde edilecek ve sadece yeni içerikler almak için kullanılabilecek. Zenny adı verilen para birimleri ise gerçek parayla satın alınacak ve yeni içeriklere anında erişmenizi sağlayacak. Yapımcı ekip oyun çıkış yapmadan oyunun beta sürümünde bu para sistemini dengeleyeceklerini dile getiriyor.

Anlayacağınız, Street Fighter V de Free to Play oyunların mantığına yakın olaylara girişmeye çalışıyor hatta bence gelirlere bakarak bir sonraki Street Fighter oyununu (Street Fighter 6 değil de Ultra SF V gibi bir oyunu) Free to Play olarak çıkarıp, oyun içi ücretleri artırabilirler.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz