Etkinlik, Oyun

Espor Denince Akla; Baze E-Sports Cafe Bar

21.07.2015

Oyuncuların da artık bir mekanı var!

Starcraftseverlerin bir araya gelip önemli turnuvaları izledikleri ve Barcraft olarak adlandırılmış ve tanınmıştı. Konsept sonrasında Street Fighter, Dota gibi oyunlara uyarlanmış ve nihayet elektronik spor barları açılmaya başladı. Dünya’da Meltdown eSports Bar ile yayılan eSpor Bar konsepti Türkiye’ye geliyor.

Kendine özgü konsepti ile Oyun dünyasına ilgi duyan herkesin hoş vakit geçirebileceği, e-Spor hakkında birçok içeriğin ve etkinliğin yer alacağı, Türkiye'nin ilk ve tek e-Spor barı Baze eSports Cafe & Bar da Dorock XL’ın Kadıköy’e ve e-Spor sevenlere kazandıracağı ayrıcalığı olacak.

eSpor severlerin ESL şampiyonaları, Intel Extreme Masters, LOL Şampiyonluk Ligi karşılaşmalarını canlı olarak izlerken içkilerini yudumlayabilecekleri Baze eSports Cafe & Bar oyun dünyasının buluşma noktası olacak.

Kadıköy merkezde, PTT’nin yanındaki Neşet Ömer Sokak’ta Migros’un yanında (No:3) bulunan Baze eSports Cafe & Bar 15 temmuz’daki partisi (+18 yaş) ile kapısını oyuncu ve eSporseverlere açıyor!

En olmadı Facebook sayfasını ziyaret edin:
https://www.facebook.com/BazeEsportsBar

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz