İnternet

Facebook’a Yeni Özellik Geliyor; Profil Etiketleme

29.07.2015

Sanırım artık rakibi olamayacak olan, internetin en büyük sosyal ağı Facebook, kendini geliştirmeye devam ediyor. Facebook'da göreceğimiz sıradaki özellik, profilimize etiket eklememizi sağlıyor.

Henüz test aşamasında olan bu yeni özellik ile profilimize ve arkadaşlarımızın profillerine etiket ekleyebiliyoruz. Arkadaşlarımızın eklediği etiketlerin hangilerinin görüneceğini bizim belirlediğimiz sistemde emoji kullanmak da mümkün olacak.

LinkedIn kullanıcılarının kullanmaya alışık olduğu etiketleme sistemi, Facebook tarafında beğenilme sayılarına göre sıralanacak. Bu sayede bize daha uygun olan, bizi daha çok anlatan etiketlerin daha görülebilir olması sağlanacak.

Şimdilik sadece Yeni Zelanda'daki Facebook kullanıcılarının tadabildiği özellik ile ilgili olarak, diğer ülkelere gelecek mi, ne zaman gelecek gibi soruların cevapları henüz belli değil ancak yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor.

Facebook'un bundan sonra kötü günler yaşaması pek mümkün görünmüyor ama adamlar çalışkan işte, durmadan bir şeyler geliştiriyorlar.

Alın bir de size "arkadaşlık" temalı Facebook reklamı. Ben hiç Facebook reklamı seyretmemiştim :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz