Oyun

Overwatch için Lucio ve İki Yeni Harita Videosu Geldi

06.08.2015

Blizzard, Gamescom 2015'te, yeni çıkaracağı online FPS oyunu Overwatch'a yüklenmiş anlaşılan. Oyun için Lucio isimli yeni karakterin tanıtımını yapan Blizzard, bir de üstüne iki yeni harita için tanıtım videosu yayınladı.

Oldukça eğlenceli bir karakter gibi görünen Lucio, oyuna destek kahramanı olarak geliyor. Paten kullanarak ilerleyen karakter, rakipleri ile savaşırken ya da dostlarına destek olurken müziğini kullanıyor. Lucio patenleri sayesinde duvarlarda da hareket edebiliyor ve iki farklı tip müzik çalan silahı ile dostlarını iyileştirebiliyor ya da hızlı hareket etmelerini sağlayabiliyor. Gerçek adı Lucio Correia Dos Santos olan karakterin en sevdiği renk yeşil (bir çay içelim).

http://eu.battle.net/overwatch/en/heroes/lucio/

Lucio'nun yanında tanıtılan Numbani ve Volskaya Industries adındaki iki haritadan bir tanesi Afrika'daki eski bir şehir, diğeri ise Rusya‘daki endüstriyel kompleks temasına sahip. Numbani haritasındaki senaryo belirli bir bölgeyi ele geçirilip kontrol altında tutmaya çalışmak üzerine, Volskaya haritasında ise sürekli ilerleyerek belirli bölgeleri ele geçirmeye çalışmak üzerine kurulmuş.

Tabi daha oynamadığımız bir oyuna "yeni harita geliyor" demek ne kadar mantıklı onu bilemiyorum :) Çıkartın şu oyunu da yeni harita geldi diye sevinelim insafsızlar!

Lucio Oynanış Videosu

Yeni Haritalar

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz