Oyun

FIFA 16 İçin Yeni Bir Güncelleme Yayımlandı

12.12.2015

Arkadaş benim oyun dün güncellendi güncellenmesine ama şu first touch (adamın topla ilk teması) konusunda abartmışlar olayı ve Gareth Bale gibi adamlar falan gelen toplarda büyük saçmalayabiliyorlar. Topu kontrol edecem derken 10 metre öteye gidiyor top bir anda. Diğer değişiklikler tadında olmuş ama.

EA Sports, bomba futbol oyunu FIFA 16 için, oyuncuların sıklıkla şikayet ettiği konulara nihayet bir çözüm getirecek yeni güncellemeyi yayımladı. Özellikle ilk iki madde, oyuncuların en çok şikayet ettiği konulardı.

Gelen değişiklikler şöyle:

- Çok kolay penaltı olması ve hakemlerin abuk subuk pozisyonlarda faul çalması hataları düzeltildi. Walla geçenlerde Inter'le bir maç yaptım (bilgisayara karşı). Öyle salak düdükler çalındı ki gerçek maç olsa sahaya inerdi millet.
- Yüksek baskı taktiği ile oynayan oyuncular, futbolcular doğru dürüst yorulmadığı için rahat rahat kazanabiliyorlardı ama bu olay hiç gerçekçi değildi. Artık çok baskılı oynayan bir takımdaki futbolcular çok daha fazla yoruluyorlar ve maçın özellikle 60. dakikasından sonra pestilleri çıkıyor. Bunu deneyimlediğim için bu konuda iyi bir iş çıkardıklarını söyleyebilirim. Bir yerden sonra koşacak hali kalmıyor futbolcuların.
- Bundan sonra defans yapmak daha kolay olacak, böylece bireysel oynanış yerine paslı ve taktiksel oynanış ön plana çıkacak. Ayrıca defans yaparken, oyuncunun etrafı boşken salak salak hamleler yapma olasılıkları azaltıldı.
- Oyuncuların pozisyon alma sistemi geliştirildi. Artık futbolcular atağa çıkarken çok daha fazla boşluk arıyor ve pası alabilecek pozisyonlara rahatlıkla geçebiliyor.
- Pas konusunda AI yardımı alan oyuncuların pasları çok daha isabetli gidecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz