Teknoloji

Bisikletinizi Elektrikli Hale Getiren Ön Lastik; GeoOrbital Wheel

03.05.2016

Walla çok seviyorum şöyle basit ama çok etkili olan teknolojileri.

Elektrikli motosikletlerin revaçta olduğu şu dönemde, elektrikli bisikletlere pek denk gelmiyoruz dikkat ettiyseniz. Fiyatları yüksek olan elektrikli bisikletler, kullanıcıların "elektrikli bisiklete bu kadar para vereceğime elektrikli motosiklet alırım" demesine yol açıyor. İşte GeoOrbital isimli bir şirket, yalnızca ön tekerini değiştirerek bisikletinizi elektrikli hale getirmenizi sağlayan bir teknoloji geliştirdi.

Hem elektrik motorunu hem de bataryasını bünyesinde barındıran GeoOrbital Wheel, 60 saniyelik bir işlem sonucunda bisikletinizi, elektrikli bisiklete çeviriyor. Ayrıca bataryanın değiştirilebilir olması sayesinde yanınızda yedek batarya taşıyabiliyorsunuz. Üzerinde bulunan USB portu ile de üründeki pili farklı amaçlarla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca frene basmak, pedal çevirmek veya yokuş aşağı gitmek gibi eylemler de pilin şarj olmasına yardımcı oluyor.

26 inç ve 700c (28 inç ve 29 inçlerle uyumlu) şeklinde seçenekleri bulunan ürün, 80 km'lik (26 inçlik modelde 50km) yol boyunca pedal yükünüzü hafifletebiliyor ve tamamen pedalsız gitmek istiyorsanız da 32 km (26 inç model 20 km) yol katedebiliyorsunuz.

GeoOrbital Wheel, Kickstarter'da başlatılan proje dahilinde 75,000 dolar olan hedefini aşıp 190,000 dolar bağış toplamış durumda ve 650 dolar vererek ön sipariş ile sahip olabiliyorsunuz. Eğer ürün çıktıktan sonra almayı düşünüyorsanız 950 dolardan satışa çıkacağını hatırlatalım.

https://www.kickstarter.com/projects/1266381423/geoorbital-wheel-make-your-bike-electric-in-60-sec

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz