Oyun

Pro Evolution Soccer 2017 (PES 2017) İçin İlk Bilgiler Geldi!

26.05.2016

2010 senesinin sonunda çıkan FIFA 11 ile beraber muhteşem bir çıkış grafiği yakalayan ve şu anda bir numaralı futbol serisi olan FIFA'nın halen en büyük rakibi olan Pro Evolution Soccer (PES) serisinin yeni oyunu PES 2017 duyuruldu ve oyun hakkındaki ilk bilgiler geldi.

Son 3 senedir kendisini oldukça geliştirmiş olan PES serisi, PES 2017 ile beraber FIFA'nın ciddi bir rakibi olmayı planlıyor. PES 2017 ile beraber bu sene göreceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler şu şekilde:

Gerçekçi Futbolcu Hareketleri
Oyuncular, kendilerine has top kontrolü hareketleri ile oyunda olacak ve bulunduğu pozisyona göre farklı top kontrolü animasyonları göreceğiz.

pes-2017

Keskin Paslar
Geliştirilen top fiziği ile birlikte pas sistemi de yenileniyor. Daha zorlu pasların atılacağı oyunda, doğru zamanlama ve pas şiddeti ile efsane paslar atabileceğiz.

Kaleciler 
Her senenin klasiği olarak daha gelişmiş kaleciler göreceğiz :)

Takım Kontrolü ve Geliştirilmiş Taktikler
Takımımızın maç içindeki kontrolü daha basit bir şekilde yapılabilecek.

Yapay Zeka (AI)
Bu sene Konami'nin PES 2017 için en iddialı olduğu konu yapay zeka. Oyunu oynayış biçiminize göre kendini geliştiren yapay zeka sayesinde çok daha zorlu bir PES bizleri bekliyor.

Bunların dışında; oyunda kullanılan Fox Engine oyun motoru sayesinde grafikler gayet güzel görünüyor. Şahsen ben son PES oyunlarının grafiklerini, FIFA oyunlarının grafiklerinden daha iyi buluyorum (ama FIFA'cıyım).

Tabi ki hiçbir firma oyunu hakkında kötü bir şey söylemeyeceği için, "bakalım dediklerini yapabilecek mi?" diyerek bekliyoruz. Umarız güzel bir futbol oyunumuz daha olur da FIFA'dan sıkıldığımızda (hatta sıkılmadan bile) oynarız.

Konami tarafından geliştirilen PES 2017; PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için büyük ihtimalle Eylül 2016'da çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz