Oyun

FIFA 17’de Frostbite Motoru Kullanılacak!

03.06.2016

Game Informer tarafından yapılan açıklamaya göre; EA Sports'un hastası olduğumuz futbol oyunu serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 17'de Frostbite oyun motoru kullanılacak.

Ayrıca Madden NFL 17, NHL 17 ve NBA Live 17 oyunlarında da kullanılacak olan Frostbite, oyunlarda hali hazırda kullanılmakta olan Ignite Engine'le beraber çalışacak ve bazı durumlarda Ignite Engine ile Impact Engine devreye girecek.

DICE tarafından geliştirilen ve özellikle son Battlefield ve Star Wars Battlefront oyunları ile aklımızı başımızdan alan grafik motoru Frostbite, ışıklandırma efektleri konusunda gerçekten çok başarılı işler çıkarıyor. Rory McIlroy PGA Tour ile Frostbite motoruna geçmeye başlayan EA Sports, FIFA 17'nin de grafiklerini iyice coşturmak istiyor anlaşılan.

Bakalım Battlefront oyununda bize "oha grafiklere bak!" dedirten grafikleri FIFA 17'de de görebilecek miyiz, merakla bekliyorum. Büyük olasılıkla 12 Haziran'da gerçekleşecek olan EA Play etkinliğinde duyurulacak olan FIFA 17, yine büyük olasılıkla her sene olduğu gibi Eylül 2016'da çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz