Oyun

Tekken 7, PC Platformuna da Geliyor! (video)

14.06.2016

Wowowooooow! İşte bu haber, E3 2016'nın en büyük haberi olmaya aday çünkü şimdiye kadar yalnızca PlayStation platformlarında veya arcade salonlarında (atari salonları) oynamak zorunda kaldığımız (emulatörler sayılmaz) Tekken serisi, Tekken 7 ile beraber Xbox ve PC platformuna da geliyor!

Bandai Namco'nun geliştirip yayımladığı Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 7, Şubat 2015'te Japonya'da arcade salonlarında çıkışını yapmıştı ve PlayStation 4 için çıkış yapması bekleniyordu.

E3 2016'da düzenlenen Microsoft konferansında Tekken 7'nin, 2017'nin ilk aylarında, PlayStation 4 platformunun yanısıra Xbox One ve PC (Steam) platformları için geleceği de duyuruldu. Bu açıklamanın yanında bir de Tekken Tag Tournament 2 oyununun Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz olarak verileceğini ve geriye uyumluluk sistemi sayesinde Xbox 360'da olduğu gibi Xbox One'da da oynanabileceği açıklandı.

Önceki oyunlardan farklı olarak Unreal Engine 4 oyun motorunun kullanıldığı Tekken 7'nin, PC platformuna çıkış yapma olasılığının yüksek olduğunu zaten belirtmiştik ama ben PlayStation platformunda çıkış yaptıktan bir süre sonra çıkar diye tahmin ediyordum, yanıldım güzel oldu :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz