Oyun, Spor

NBA 2K17’nin Yeni Fragmanı Detaylara Odaklanıyor

07.09.2016

Adamlar bu sefer detayları feci abartmış hacı.

2K Sports'un heyecanla beklediğimiz basketbol oyunu NBA 2K17 için, oyundaki detayları ve spor ayakkabılarını tanıtan yeni bir video yayınlandı. Aslında 2 ayrı video olarak yayınlanan fragmanları tek video altında topladık siz sevgili okurlarımız için :)

Yayınlanan videoda belirtilen detaylar gerçekten akıl dışı olmuş. Adamlar 200 saatten fazla NBA maçını kaydetmiş ve her takımın arenasına özel olarak topun potadan geçme sesi, topun parkede sekme sesi, arenada seyircilerin tezahuratları gibi arenalara özel sesleri ayrı ayrı oyuna aktarmışlar. Özellikle topun parkeye vurduğunda çıkardığı sesin arenaya özel olması konusuna "oha!" dedim yani.

Bu detay videosunun devamında bulunan spor ayakkabı videosunda da oyunda bulunacak ayakkabıların tanıtımları var. Yalnızca günümüzde oyunculara yapılan özel ayakkabılar değil, Converse'in "Chuck Taylor's" modeli gibi eskiden kullanılan ayakkabılar da oyuna aktarılmış durumda. Aslında bu ayakkabı mevzusu yıllardır var oyunda ama işte iş olsun diye bu sene ön plana çıkarmışlar :)

Legend Edition ve Legend Edition Gold kapağında efsanevi Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant’ın bulunacağı ve standart kapakta ise Indiana Pacers’ın süper yıldızı Paul George’un bulunacağı NBA 2K17, 20 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz