Oyun

FIFA 17 ve FIFA 16 Grafik Karşılaştırma Videosu

20.09.2016

Video hakkında özet geçmek gerekirse; "oyuncuların yüzüne renk gelmiş" diyebiliriz :)

EA Sports'un hastası olduğum futbol oyun serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 17, son Battlefield oyunlarından bildiğimiz Frostbite oyun (grafik) motoru ile hazırlanıyor ve özellikle ışıklandırma konusunda çok başarılı olan Frostbite, oyunun grafiklerine ne gibi etkiler yapmış onu görüyoruz bu videoda.

FIFA 17'de grafiklere bir filtre uygulanmış ve bu filtre ile biraz sisli gibi bir görünüm yakalanmış durumda. Belirttiğim gibi Frostbite'ın ışıklandırma yetenekleri grafikleri çok olumlu yönde etkilemiş ve oyuncuların yüzleri çok gerçekçi görünüyor. Ayrıca fizik motoruna da etki eden Frostbite, oyuncuların formalarının çok daha gerçekçi hareket etmesini sağlıyor.

Gayet tatmin edici bir sonuç ortaya çıkaran FIFA 17, bu sene de futbol oyunu kontenjanımı tamamen dolduracak gibi görünüyor. Bu seneye kadar PES'in grafiklerini çok daha başarılı buluyordum ama işler değişti. Şimdi onlar düşünsün!

Journey isimli bir hikaye moduna sahip olacak olan FIFA 17, 29 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC, Android ve iOS platformları için çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz