Alışveriş, İnternet

Amazon.de’ye Türkçe ve Ücretsiz Kargo Desteği Geldi!

10.11.2016

Dünyanın önde gelen alışveriş (e-ticaret) sitelerinden biri olan Amazon.com, Almanya şubesi olan Amazon.de adresine Türkçe desteği getirdi ve Türkiye'den yapılan alışverişlerde büyük kolaylıklar sunmaya başladı.

49 euro ve üstünde yaptığımız alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sunan Amazon.de, özellikle Türkiye'de gayet kollu bir şekilde vergi yiyen ve pahalı olan ürünleri alma konusunda çok iş yapacak gibi görünüyor. Bunların dışında Türk müşteri hizmetleri de, Türkçe e-posta ve telefon desteği sağlayacak.

Özellikle kutulu oyun gibi ülkemizde pahalı olan ama Almanya gibi ülkelerde gayet uygun fiyatlı olan ürünleri Amazon.de üzerinden almak güzel olacaktır. Yalnız aman diyim dikkat edin, gümrük maksimum fiyatını (en son bildiğim 100 euro'ydu) aşarsanız sizi çok sağlam bir macera bekliyor demektir :)

Amazon'un sahip olduğu amazon.com.tr adresi, Amazon.de sayfasına yönleniyor ama bu sefer de dil seçeneğini kendinizin seçmesi gerekiyor. Amazon.de Türkçe sayfalarına doğrudan ulaşabilmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.amazon.de/gp/switch-language/homepage.html/ref=cs_switchlang_tr_surl?ie=UTF8&language=tr_TR

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz