Oyun

The Division: Last Stand DLC Paketi Tanıtıldı (video)

21.01.2017

Ubisoft'un bomba gibi çıkış yapan ama sonrasında balonu çıktığı hızla sönen MMO TPS aksiyon oyunu Tom Clancy's The Division oyunu için yayımlanacak olan yeni DLC paketi Last Stand detaylandırıldı.

The Division için çıkış yapmış olan Survival DLC paketi, oyunun eski oyuncularını biraz olsun geri toplayabilmiş olsa da sonrasında yeniden bir dağılma oldu. Yeni DLC paketi Last Stand, bu sefer PvP özelliklerine odaklanıyor ve oyuncuların istedikleri arena tarzı oyun moduna nihayet kavuşuyor.

Last Stand ile beraber 8v8 olarak harita üzerinde bulunan 3 kontrol noktasını ele geçirmeye ve elimizde tutmaya çalışıyoruz. Battlefield serisinin conquest mantığına yakın olan bu oyun modunda belli bir sayıya ulaşan takım maçın galibi oluyor ve verilen hediyeleri toplama hakkını elde ediyor. Bu modun güzel tarafı; haritada yalnızca karşı takım oyuncuları olmayacak ve aynı zamanda NPC'ler ile de kapışmak zorunda kalacağız.

Aslında 2016 sonunda çıkması planlanmış olan Last Stand, ertelendi ve 2017 Kış ayları bitmeden PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacağı açıklandı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz