Genel, Oyun

Gündemi Aktaralım

11.08.2008

Sega ve Shiseido firmaları beraberce Nintendo DS için makyaj önerileri veren bir oyun çıkarmış. Ulen adamlar nasıl da biliyor hatunları kendilerine bağlamayı :))) Ben de bir kaç tüyo öğrenicem ulan! :) Bildiğin kamerayla aldığı görüntü üzerinden gerek deneme yanılma gerek kafadan önerileri sıralıyormuş kerata :)

Godfather oyununun ikincisi Electronic Arts ve Paramount Digital Entertainment birleşimi ile yakında köpeğimiz olacak :)) Ulen daha dün Godfather filmini seyretmiştim olaylardan habersiz hey gidi hey. Seyrediyorum filmi GTA Vice City oynuyorum :) Seyrediyorum oynuyorum seyrediyorum oynuyorum hayatım tam olarak bundan ibaret :)))) Bu arada GTA Vice City'i tek geçerim arkadaşım sırf müzikleri için bile oynanır oyun :) Iron Maiden, Slayer falan var VROCK radyosunda daha ne olsun :)

Bu DNS açığı denen olay iyice ciddi boyutlara ulaşmış. Internette her türlü web adresi şu anda bu hacking sistemi ile istenilen başka bir makineye yönlendirilebiliyor. Bunun için bir patch çıkardılar diye biliyorum ama sakat olan birsürü sistem var dikkatli olun derim ben size.

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply adre 12.08.2008 at 03:46

    haha bigün ebolax.org’a girdiğimde torno site açılacak diye öylesine ürküyorum… muyum? aksjdlaskjf

  • Reply ebocan 12.08.2008 at 03:52

    hayat zaten bir porno sitesi değil mi?

  • Yorum Yaz